Предстоящи събиития

Предстоящите събития на дружеството са отменени поради COVID 19. Стойте вкъщи, бъдете здрави.

O-Phase 2020

Скъпи първокурсници,
добре дошли в Карлсруе! Ние от Академично Дружество „Кирил и Методий“ Ви каним от все сърце на българската ориентировъчна фаза 2020.
Имате въпроси? Ние имаме отговори
Търсите нови контакти? О-Фазата е перфектната възможност да се запознаете с българските студенти в града.
Искате да се позабавлявате преди началото на семестъра? Ние също!
Програмата ще намерите в публикациите към събитието.
Ако желаете да присъствате на ориентировъчната фаза тази година ще Ви помолим да попълните следния формуляр:
Данните, събрани чрез формуляра ще бъдат използвани за обратна връзка при случай на присъстващ на събитието, заболял от Covid19.
Очакваме Ви на 30.10.2020 в 10:00 при статуята на Ehrenhof (площадчето до Studierendenservice, Kaiserstraße 10, 76131 Karlsruhe).

Ежегодни мероприятия

Ориентировъчна фаза

Добре дошли в Карлсруе, драги първокурсници! Всяка година организираме ориентировъчна фаза, изпълнена с вълнуващи събития. Седмица преди ориентировъчните фази на университетите ще имате възможност да опознаете многобройните български студенти и красивия град Карлсруе. В допълнение към забавната програма ще получите и полезна информация относно следването и живота в Германия. Ориентировъчната фаза гарантира забавни и незабравими моменти!

AVKM Race

В началото на всеки семестър организираме състезание в Карлсруе. Екипи от трима души трябва да решават множество спортни задачи и вълнуващи пъзели, за да намерят крайната станция и да спечелят голямата награда. Открийте тайните на Карлсруе, тествайте уменията си и водете своя отбор към победата.

Концерт 3ти март

На 3 март организираме концерт за Националния ден на България – Ден на освобождението. Празнуваме бългърската култура чрез народни танци, традиционни песни, музика и много други. На сцената излизат таланти от българската общност в Баден-Вютемберг и приятели.

Close Menu